Teracod: Visszaszámlálás indul!


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítőPublikátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések:
Teracod: Visszaszámlálás indul!

Sziasztok! A teracod hosszú hallgatás után megtörte a csendet, és kibocsájtottak egy közleményt, melyet minden regisztrált felhasználójuknak eljuttattak.

Az üzenet így hangzik:

[adsense:250x250:0123456789]

some_text

Említett hír a fórumon: http://torrentek.info/forum/torrent-oldalak-h-rei-bittorrent-news-/116997-teracod-tervezett-indul-sa-2017-lius-01-a.html

Nagy előrelépés ez. Hiszen lassan már egy hete, hogy közzé tettük nektek a teracod új címét. Így aki résen volt, már az oldal hivatalos kör e-mailje előtt megtudhatta hol is lesz elérhető kedvenc oldala: Teracod: Tények, tévhitek! Közzé tesszük nektek az új címet!

A korábban közzétett teracod.net címen viszont csak tegnap kezdődött a mozgolódás és indult meg a végső visszaszámlálás:

some_text

Az oldal tehát feltehetően már csak a következő hónapban lesz elérhető! Mint ahogy arról már korábbi cikkünkben is beszámoltunk, az oldal régi mentésből fog indulni. Így sok múlik rajtatok is az oldal jövőjét illetően.

További infókért látogassatok el a Teracod adatlapjára, ahol a legújabb hírek és információk mellett további érdekességeket is találhattok: http://torrentek.info/teracod

A cikk megtekintése a fórumon: http://torrentek.info/forum/uts-exkluz-v/117117-teracod-visszasz-ml-indul.html

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!