UTSv3: A következő fokozat!


1 tartalom / 0 új
Dark Angel képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítőPublikátorTulajdonos
Kezdet: 2009-06-03
Bejegyzések:
UTSv3: A következő fokozat!

Sziasztok! Útjára bocsájtottuk az UTSv3 elnevezésű projektünket, mely idővel remélhetőleg elnyeri a többség tetszését. A v3 mindenből a leg! Az eddigi oldalaink legjobb részeit, erősségeit igyekeztünk ötvözni, ami idővel egy minden eddiginél átláthatóbb, és hatékonyabb oldalt fog eredményezni.

Oldalunk kezdetben a "Black & White" jegyében fog üzemelni. Ez egy egyszerű és letisztult, világos portálfelületet, és egy kicsit sötétebb, darkossabb fórumkinézetet jelent. De a jövőben lehetőségetek lesz, ezen kinézetek változtatására (tehát a portál lesz sötét, és a fórum világos, stb), de egy egységes dizájnon is dolgozunk már! Smile

Külön köszönet illeti az UTS csapatát, akik az oldal mögött és az oldal mellett dolgoznak. Nélkülük nem jöhetett volna létre ez a remek oldal.

[adsense:250x250:0123456789]

Azt hiszem, megérdemlik, hogy kicsit elmerüljünk a részletekbe:

A dizájnért és a módosításokért hatalmas köszönet jár balage-nek és kacsának!

Az új portál logóját Cherry-nek köszönhetjük.

A rangjelezésekért szintén Cherry-nek hála!

Az új alap avatar Van Helsing és Cherry munkája!

Az új medálok szintén a Van Helsing és Cherry koprodukciójának az eredménye!

Az új tárhelyért és az oldal optimalizálásáért hatalmas köszönet jár Tankcsapdának és Grabo-nak, akik teljesen önzetlenül segítettek, és ingyen állították a közösségünk szolgálatába, professzionális tárhelyüket, és szolgáltatásaikat!

Hosting4you: https://hosting4you.us/hu/index
Fxhosting: https://fxhosting.hu

További köszönet illeti meg sassmadarat, zörgörfürgét, Pegazust, Lajoska76-ot, zonee-t, Budaéspestet, Dortost, koga-t, watsap-ot és T.i-t, a rengeteg támogatásért és segítségért.

Oldalunk még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető késznek. De már felálltunk, újra talpon vagyunk. És egymást segítve, haladhatunk tovább az úton, amibe együtt kezdtünk bele.

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!