Elveszik a kalózok sávszélességét


6 hozzászólás / 0 új
Utolsó bejegyzés
Devil képe
Offline
some_text
Kezdet: 2011-07-02
Bejegyzések:
Elveszik a kalózok sávszélességét

Az amerikai hat csapás kalózellenes terv akár a héten elindulhat.

Csalódottságot és felháborodást okozhat Amerikában az, hogy az öt legnagyobb internetszolgáltatójuk (AT&T, Verizon, Time Warner Cable, Comcast, Cablevision) a legfrissebb hírek szerint már a héten elindítja a hat csapás névre keresztelt kalózellenes hadjáratát.
A Copyright Alert System keretében az otthoni kalózokat szeretnék megjelölni, akik aztán komoly rendszabályozásban részesülnének a letöltési sebességgel és a böngészés lehetőségével kapcsolatban. Azok a felhasználók, akiket jogsértőnek találnak, nevelő célzatú megjegyzéseket kapnak, később pedig korlátozzák a sávszélességüket, majd az internetes hozzáférésüket (ha folytatják a jogsértést).
Bár a jogvédőkkel kötött megállapodás keretében induló programot joggal és okkal kritizálják nagyon sokan, az mégis sokkal engedékenyebb, mint például a hasonló francia vagy új-zélandi terv, amelyek szerint a kalózoktól az internethozzáférést is elveszik, ha háromnál többször jogsértést követnek el.

Harangi László, 2013. február 26.
http://techcorner.hu/pcworld/elveszik-a-kalozok-savszelesseget.html

[adsense:250x250:0123456789]


doe képe
doe
Offline
some_text
FelhasználóKapcsolattartó
Kezdet: 2012-01-05
Bejegyzések:
re

VPN rulez. Smile


klarensz képe
Offline
some_text
Kezdet: 2012-06-27
Bejegyzések:
Nem vagyunk kalozok

Az igazsag mindig valahol a kozeputon van...vagy jobban fogalmazva: Mindenkinek igaza van de csak szerre. Smile
Na es , ha korlatozni akarnak , akkor fognak is talan valaha, meg nem most... a mi ( torrentezok ) szemszogunkbol nezve , pedig nem kovetunk el buncselekmenyt , semmi rosszat, hiszen csak file-kat szedunk es osztunk vissza...nem pedig filmeket, vagy tiltott dolgokat.Nem vagyunk kalozok !!!
Megfigyelnek , hm? Nincsen egyebb dolguk, egyelore en meg nem aggodnek ezen, majd ha eljon az Ido , esetleg akkor.Smile


Devil képe
Offline
some_text
Kezdet: 2011-07-02
Bejegyzések:
vannak érdekességek igen

Az én véleményem szerint kalóznak számít minden olyan ember aki tiltott oldalakról töltenek le anyagokat( torrent oldalak). Mivel jogdíjat nem fizettél utána!
Igen, ez külföldön is és itthon Magyar honban is "divat" hogy rögzítik a böngészéseinket! Ezt nagy erőkel reklámozzák, hogy nem így van, de aki kicsit is olvasgat híreket az tisztában van az igazsággal.

Higyjétek el, hogy nagyon sok ember nem kalózkodásra használja a netet, ezért is lesznek olyan előfizetők akiket hidegen hagyja mindez ami ezzel jár illetve nem jár ha meg bukik az illető!

De mind mindenre és mindenhol itt is ki fognak találni valamit, illetve nyitni fognak egy kiskaput Smile


Kopasz képe
Offline
some_text
Kezdet: 2011-10-03
Bejegyzések:
Szerintem

Szerintem ahoz hogy azt mondhassák hogy jogsértö vagyok tudniuk kell hogy mit honan töltök le,vagyis az összes elöfizetöjüket megfigyelés alatt kell tartani.És ha torent melyik a jogsértö amit már 20 éve forgalomban van,vagy a 2 éves?És ugye ök tudják hogy én melyiket szedem le és mit hova töltök vissza.
Vagyis minden elöfizetöt nagyito alatt kell figyelni.
Ami szerintem elképzelhetö hogy van egy lista,amiböl ha valamit megosztassz az már jogsértö és ezt a listát figyeli egy program,meg az elöfizetöket.És ha talál egyezést jelez,ha nem téved a program amit ugye emberek csinálnak.Mörfi törvénye ami elromolhat az elis romlik,föleg ha segitenek neki.
Hogy ez az ut járhato e majd kiderül,de ha belegondolok hogy nagyito alatt van az internetes tevékenységem.Hát jobb ha ezt nem gondolom végig.


guzu képe
Offline
some_text
FelhasználóSegítő
Kezdet: 2011-12-31
Bejegyzések:
Érdekes

Sziasztok!
Érdekesnek találom ezt a cikket!
Először is kit neveznek kalóznak!
Mosolyogtam ezen: "Azok a felhasználók, akiket jogsértőnek találnak, nevelő célzatú megjegyzéseket kapnak, később pedig korlátozzák a sávszélességüket, majd az internetes hozzáférésüket (ha folytatják a jogsértést)."
És mégis mit,talán ilyeneket?:A le/feltöltök 2/3 dutyiban végzi!,vagy: te rossz kisfiú hát nem tudod hogy a net csak a jutubra való vagy az online pókerra,vagy beérik egy sima ejnyebejnyével.
Másodszor: ök is az élőfizetőkből élnek,ha el akarják veszíteni őket akkor jó úton haladnak

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!