zene

Már nem teszik tönkre a kalózok a zeneipart?

Az IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) – a nemzetközi lemezipart képviselő szervezet – legfrissebb jelentése szerint 15 év csökkenés után újra növekedni tudott a zeneipar bevétele. Fellélegezhetnek tehát a hangiparban tevékenykedő kiadók, producerek és zenészek, vége a “szűkös” éveknek.

Címkék: zene, zeneipar

13 év után először nőttek a zeneipar bevételei

2013. március 2. 10:13, szombat - Berta Sándor

13 év után először nőttek a zeneipar bevételei

Úgy tűnik, hogy az elmúlt másfél évtizedet tekintve komoly fordulóponthoz érkezett a nemzetközi zeneipar, amely a korábbi esztendőkhöz képest először tudta növelni a bevételeit.

Címkék: fájlletöltés, zene, Elemzés

Több zenét vásárol, aki kalózkodik

Egy amerikai és német fájlcserélőket vizsgáló, médiafogyasztást és vásárlási szokásokat felmérő tanulmány szerint a kalózok harminc százalékkal több zenét vásárolnak, mint azok, akik nem vesznek részt a fájlcserében.

Címkék: kalózkodás, Statisztika, warez, zene, Külföld

Amerika a zenei kalózkodás élén

Egy kimutatás szerint továbbra is van miért aggódniuk a szerzői jogvédőknek, de itt az ideje, hogy változtassanak a módszereiken.

Egy online zenei elemző cég, a Musicmetric állítása szerint az amerikaiak az év első felében megközelítőleg 96,7 millió zeneszámot töltöttek le a BitTorrent fájlmegosztón keresztül.

Címkék: kimutatás, letöltés, musicmetric, torrent, zene, Külföld

Dotcom visszatért - indul a Megabox

Egy Twitteren kiadott bejegyzésben ünnepli visszatérését a még mindig őrizet alatt álló Kim Dotcom. Az új szolgáltatásának neve: Megabox. De mire is lesz ez jó?

Címkék: fájlcserélő, Kim Dotcom, megabox, mp3, zene, Külföld

Zenei albumok

Sziasztok! Ismét segitséget szeretnék kérni!Keresek két hires elöadotól komplett albumokat . Lehet torrent is link is . Az elöadók : Horváth Pista , Szécsi Pál . Elöre is köszönöm . T. joco76

Címkék: keresés, zene

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!