Get Adobe Flash player

oroszország

Véglegesen bezárt a HDClub torrent oldal

Több mint egy évtized után a HDClub Oroszország vezető HD és 3D oldala véglegesen leállt. Körülbelül 170.000 felhasználóval a HDClub olyan kiváló minőségű kiadásokról volt ismert, amelyek gyakran kerültek olyan oldalakra mint a The Pirate Bay

Címkék: hdclub, leállt, oroszország, torrent, TorrentFreak Magyarul , Külföld

Az oroszok augusztustól letiltják a kalózoldalakat

A orosz parlament alsóháza pénteken arról döntött, hogy Oroszországban augusztustól megakadályozzák a hozzáférést a filmek és videofelvételek letöltésére szolgáló internetes kalózoldalakhoz.

Címkék: blokkolás.filmek, kalózoldalak, oroszország, Külföld

Oroszországban nem földi eredetű, 300 millió éves fogaslécet találtak

Vlagyivosztok város egyik lakosa egy fémből készített fogaslécet talált, amelyet szénbe préseltek. A hihetetlen leletet elhozta a tudósoknak. A lelet beható tanulmányozása után a kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a léc 300 millió éves és azt élőlény készítette. Azonban egyelőre nem tudnak választ adni a kérdésre, hogy ki gyártotta ezt az alumínium fogaslécet.

Címkék: konteó, oroszország, Tudomány, ufo

Putyint támadta az Anonymous

Az Anonymous hekkercsoport, amely gyakran reagál az aktuális politikai eseményekre, most orosz kormányzati oldalakra támadt, így tüntetve Vlagyimir Putyin május 7-i elnöki beiktatása ellen. Oroszország jelenlegi miniszterelnöke, Putyin elnök volt 2000-től 2008-ig, majd Dmitrij Medvegyev váltotta a poszton.

Címkék: Anonymous, hekkelés, oroszország, putyin

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!