Kim Dotcom

Annyi a MegaUploadon tárolt adatoknak

A MegaUpload egyik korábbi szolgáltatója megunta, hogy saját költségére kell tárolnia az adatokat, így több petabájtnyit kukáztak.

A MegaUpload eljárás alá fogott – és Új-Zélandon épp az amerikai kiadatási kérelem elbírálására váró – alapítója és tulajdonosa házi őrizetét arra használja fel, hogy folyamatosan kampányoljon maga mellett, illetve az őt bíróság elé állítani akaró szervezetek ellen.

Címkék: Kim Dotcom, Megaupload, szerverek, Külföld

Vissza kell adni a Kim Dotcom ügyében lefoglalt merevlemezeket

Újabb jelentős sikert aratott a MegaUpload alapítója, egy új-zélandi bíróság ugyanis elrendelte, hogy a rendőrség köteles kiadni Dotcomnak a nem fontos bizonyítékoknak minősített adattárolókat.

Címkék: adattárolók, FBI, Kim Dotcom, Megaupload, új-zélandi bíróság, Külföld

Európai parlamenti képviselő akar lenni a Pirate Bay egyik börtönben ülő alapítója

A Pirate Bay egyik alapítója meglehetősen érdekes tervet eszelt ki börtönbüntetése jelenleg is folyamatban lévő töltése alatt minden bizonnyal bőven rendelkezésére álló szabadidejében. Peter Sunde ugyanis fejébe vette, hogy indulni fog a 2014-es európai parlamenti választásokon és megpróbál képviselőként bejutni Brüsszelbe.

Címkék: Finn Kalózpárt, Kim Dotcom, mega, Peter Sunde, pirate bay, Külföld

A MegaUpload bezárása növelte a kiadók bevételeit

A friss felmérés szerint mérhető a forgalomnövekedés, de azt minden érintett elismeri, hogy az ilyen lépések nem jelentenek megoldást.

A kalózvilág és a kiadók világának egyik „legszaftosabb” küzdelme az, ami a korábban igen népszerű MegaUpload kapcsán zajlik.

Címkék: fájlcsere.torrent, illegális letöltés, Kim Dotcom, Megaupload, Külföld

Csatát nyert az FBI Kim Dotcom ellen

Csatát nyert az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) a Megaupload szájt atyja, Kim Dotcom ellen: nem kell minden rendelkezésére álló bizonyítékot bemutatnia ahhoz, hogy kérje az Új-Zélandon házi őrizetben lévő kalózkirály kiadatását.

Címkék: kalózkodás, Kim Dotcom, Megaupload, Külföld

Mega: új vezérrel erősít Kim Dotcom

Kim Dotcom egy új-zélandi internetszakértőt bízott meg az 50 GB tárhelyet nyújtó Mega vezetésével.

A Kim Dotcom sztori idén január 19-én indult el újra, amikor a sok viszontagságon átesett és mára celebeket megszégyenítő ismertséggel rendelkező Dotcom elindította az első ránézésre legalizált felhőszolgáltatását. A piacon szokatlanul nagy tárhelyet (50 GB) ingyen biztosító Mega immáron nehezen támadható jogi oldalról, mivel az ott tárolt fájlok titkosítottak, így a szervereket üzemeltető cég nem tudhatja, hogy oda milyen állományok kerülnek, hiszen a titkosításhoz szükséges kódok a feltöltőnél vannak.

Címkék: CEO, fájlmegosztás, Kim Dotcom, mega, Megaupload, Külföld

Már böngészhetőek a Mega illegális tartalmai

Egy kollaboratív indexelőportál alapján bőven van jogvédett tartalom a megosztón.

A botrányhős Kim Dotcom alig két hete útjára indította a csúnyán kivégzett Megupload utódját, az 50 gigabájtnyi ingyenes tárhelyet adó megosztót az üzletember csapata már alapjaitól kezdve úgy építette fel, hogy minél kevesebbet tudhassanak a felhasználók által tárolt tartalmakról. Ennek hivatalos oka a felhasználók magánéletének védelme, de a használt titkosítás a jogvédők dolgát is alaposan megnehezíti.

Címkék: illegális letöltés, Kim Dotcom, mega, warez, Külföld

Elvették Dotcomtól az új fájlmegosztója webcímét

A gaboni távközlési miniszter személyesen adta ki a szükséges ukázt.

A jelenleg egy 400 millió dollárba kerülő, óceán alatt futó internetkábel lefektetésével kacérkodó Kim Dotcom a tervek szerint januárban fogja elérhetővé tenni a Megaupload fájlmegosztójának utódját, ám annyi már biztos, hogy a szimplán Mega névre hallgató szolgáltatás nem a „http://me.ga” domain alól lesz elérhető.

Címkék: domain, fájlmegosztó, gabon, Kim Dotcom, mega, Külföld

Erős titkosítású fájlmegosztóval újít Kim Dotcom

Néhány nappal ezelőtt a Wired érdekes interjút készített az idén alaposan meghurcolt Kim Dotcommal, amelyből kiderült, hogy néhány hónapon belül elindulhat a Megaupload fájlmegosztó portál utódja.

Címkék: fájlmegosztás, Kim Dotcom, mega, Megaupload, titkosítás, Külföld

Miniszterelnök kért elnézést Kim Dotcomtól

Hivatalosan is elnézést kért a Megaupload fájlmegosztó szájt vezetőjétől, Kim Dotcomtól Új-Zéland miniszterelnöke azért, mert a helyi titkosszolgálatok illegálisan kémkedtek utána.

Címkék: fájlcsere, illegális letöltés, John Key, Kim Dotcom, Megaupload, szerzőijog-sértés, Új-Zéland, Külföld

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!