2011 legkeresetebb film torrentjei az nCore-on

Dark Angel képe

A 2011-es év lezártjával érdemes visszatekinteni arra, hogy magyar viszonylatban mely filmeket, pontosabban mely torrenteket töltötték le a legtöbben.

nCore
A következő képek az nCore trackerről származnak, mivel a letöltési mennyiség itt bőven minden más torrent oldal fölé emelkedik.

A következő adatok tehát egy torrent oldal, két magyar filmkategóriáját mutatják be, mégpedig az oldalra 2011-ben felkerültek közül. Tehát nem a 2011-es filmek, hanem a 2011-ben felkerült torrentek lesznek láthatóak, illetve a statisztikai adatok is egy torrentre vonatkoznak, nem aggregáltan az adott filmre.

Xvid kategória

Top nCore Xvid 2011 első 10 hely

Top nCore Xvid 2011 első 10 hely

Láthatólag a 10 filmnek fele 2010-es, másik fele pedig 2011-es kiadás. Érdekesebb, hogy a 'Lopott Idő' magasan veri a második helyet, több, mint 124 ezer letöltésével 50 ezerrel a második hely ('A Negyedik' c. film) előtt áll, pedig a listából a legkésőbb került fel az oldalra, december elején, tehát 3 hónap alatt produkálta ezt a magyar rekordot. Sőt, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a hang MOZIS az MDUB rls-en. Akkor, hogy is van ez nCore szabályzat?

Az xvid kategória nem minőségéről híres, de az emberek igényeinek javulását mutatja, hogy a DVDrip-ek helyett egyre többen törekednek a BDrip-ek megszerzésére, a 10-ből 6 film ilyen minőségű.

Külön megjegyezendő, hogy mint általában, a magyar igények nagyban eltérnek
a külföldiektől, ez nagyban megmutatkozik a letöltések számában és eloszlásában is.

A filmekről direkt nem írunk értékelést, viszont várjuk a véleményeteket a hozzászólásokban, mind a 10 filmről!

HDhu kategória

Top nCore HD 2011 első 10 hely

Top nCore HD 2011 első 10 hely

Első szembetűnő jelenség, hogy a letöltések száma az előbbi számokhoz relatíve alacsony, ebből arra következtethetünk, hogy a felhasználók még mindig lassabb internetkapcsolattal vagy kisebb felbontású képmegjelenítőkkel rendelkeznek a HD minőség kihasználásához/eléréséhez.

Talán meglepő, de első helyen egy magyar film, az 'Üvegtigris 3' szerepel, igaz nem kiemelkedő letöltővel.

A lista itt már nagyban hasonlít egy elképzelt amerikai megfelelőjéhez, többségben vannak a nagy költségvetésű kasszasikerek, illetve folytatásos epizódrészek meghatározó több részes filmekből.

Felbontásügyileg a kisebb, de kisebb méretű 720p viszi a pálmát 8-2 arányban.

Külön kiemelendő, hogy a 'Transformers 3' mind a 720p-s és 1080p-s változatával is a listán van, illetve a 'Harry Potter' sorozat két zárórészek egymás után, igen előkelő helyen áll.

A filmekről direkt nem írunk értékelést, viszont várjuk a véleményeteket a hozzászólásokban, mind a 10 filmről!

Tetszett a leírás vagy hasznosnak találtad? Szerinted a barátaidnak is hasznos lenne? Használd a megosztás gombot!